X MCR Russian Open (2018)

E-mail Печать

On September 15-16, 2018 Moscow will host X Russian Mahjong Championship. Competition has qualification by European Mahjong Association (MERS).

The registration for the tournament will be opened till September 1, 2018. The maximum number of players is limited to 80 persons.

ABOUT CHAMPIONSHIP

Date - September 15-16, 2018

Responsible person - Vitaly Novikov (+7-925-779-7928), Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript , facebook

Referees: Pavel Anokhin (non-playing), Vitaly Novikov (non-playing), Denis Lugannikov

Venue - Russia, Moscow, Yuzhnoportovaya ul., 5, business center "Zolotoye Kol'tso", bldg.7, 4th floor, room 411, see guide.

 

REGISTRATION

All players wishing to participate in the tournament should go through registration procedure. For this purpose one should fill in the registration form on our website or register via email to Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript . Registration fee 35 Euro (or 45 Euro with two luncheons) will be paid on spot.

The registration is open till  September 1, 2018. The maximum number of players allowed is 80 persons.

REGULATION

The championship will be held in accordance with the Mahjong Competition Rules adopted by the World Mahjong Organization in edition of the year 2006 ("The Green Book") with clarifications given by EMA. "Danish" seating scheme (tops-with-tops) will be used at the championship.

SCHEDULE (tentative)

September 15, 2018. Saturday

09:00-09:40 Registration and drawing lots

09:40-10:00 Opening ceremony

10:00-12:00 Session 1

12:00-12:20 Coffee-break, book presentation (20 min)

12:20-14:20 Session 2

14:20-15:20 Big Lunch Break (1h)

15:20-17:20 Session 3

17:20-17:40 Coffee-break, surprise (20 min)

17:40-19:40 Session 4

September 16, 2018. Sunday

09:30-11:30 Session 5

11:30-11:50 Coffee-break (20 min)

11:50-13:50 Session 6

13:50-14:50 Big Lunch Break (1h)

14:50-16:50 Session 7

16:50-17:10 Coffee-break (20 min)

17:10-19:10 Session 8

19:10-19:40 Collecting sets, folding tables (30 min)

19:40-20:30 Rewarding and closing ceremony

Список заявившихся игроков / List of registered players

(по состоянию на настоящий момент / as of current moment)

Промаркировано возле номера регистрации: "В" -- сдан взнос, "О" -- оплачены обеды

# Имя / Name Фамилия / Surname Город / City Страна / Country Заказ обедов
0-судья Павел Анохин Москва Россия 1+2
50-ВО Евгений Ким Ташкент Узбекистан нет

Registration is opened

{ckform ROS2018

You are here Турниры Анонсы X MCR Russian Open (2018)